logo de vloer experts

Onderhoud linoleum en pvc vloeren

Waarom onderhoud linoleum en pvc vloeren?

Elastische vloerbedekking is een verzamelnaam voor vloerbedekking zoals linoleum, marmoleum of pvc. Hoewel soms anders wordt beweerd heeft ook dit type vloerbedekking onderhoud nodig. Want ook op deze vloeren kunnen vlekken ontstaan die er met oppervlakkige reiniging niet uitgaan. Beschadigingen in de vorm van krassen worden na verloop van tijd zichtbaar. En slijtende loopzones die intensief worden gebruikt, maken het oppervlakte lelijk, zijn niet goed schoon te krijgen en raken onherstelbaar beschadigd.

de vloer expertslinoleum slijtage

ELASTISCHE VLOEREN

Linoleum
Marmoleum
Pvc
Vinyl
Rubber
Sporthallen
(pu) Gietvloeren

marmer polijsten

Oplossing

Om de eigenschappen van de vloerbedekking te behouden werkt DE VLOER EXPERTS met een combinatie van de nieuwste technieken en een jarenlange ervaring. Het onderhoud wordt door ons gedaan op een manier die overal ter wereld dagelijks zijn waarde bewijst. De vloer wordt na te zijn schoongemaakt ontdaan van de toplaag. Daarna brengen we een nieuwe toplaag aan die we desgewenst verstevigen met een extra sterke finish (PU protector). Een onderhoudsbeurt duurt enkele uren.
Sommige toepassingen vragen om specifieke technieken. Zo werken wij bijvoorbeeld in ziekenhuizen en laboratoria met PU protectoren die chemie- en waterdicht zijn.
Ook kunnen wij de vloer een totaal andere kleur geven met een complete make-over.
Kortom met goed en vakkundig onderhoud verlengen wij de levensduur van uw vloer met enkele tientallen jaren!
Verder adviseren wij altijd schoonloopmatten die slijtage van het oppervlakte vertragen omdat zo natuurlijk minder vuil naar binnen wordt gelopen.

Renoveren

Soms is normaal onderhoud niet voldoende, bijvoorbeeld bij grote glansverschillen tussen de randen van de vloer en de loopzones. Maar het kan ook zijn dat de vloer moet worden voorzien van een andere kleur of patroon. In die gevallen kunnen wij de vloer renoveren. Dat kan al in 1 Ć  2 dagen. Wij doen dit, als preferred applicator, met de producten van Dr. Schutz.

De producten van Dr. Schutz bieden de volgende mogelijkheden:

*de PU protector, een twee componenten finish-laag die 6 keer sterker is dan een traditionele.
*een PU antislip, een twee componenten antisliplaag (tot R10).
*PU anticolor, een laag die beschermd tegen kleurverandering als gevolg van chemicaliƫn, zoals haarverf, desinfecteringsmiddelen en weekmakers in rubberen banden die zonder deze laag vlekken veroorzaken.
*en de PU color, een gekleurde toplaag die de vloer een nieuw uiterlijk geeft waarbij gekozen kan worden uit meerdere kleuren en patronen.

In deze video laten we zien hoe een marmoleumvloer van een klaslokaal vakkundig wordt verzegeld met een polymeer en wat daarvan het resultaat is.
modern kantoor natuursteen minerva amsterdam
de vloer experts modern kantoor natuursteen kunstmin dordrecht

WAAROM DE VLOER EXPERTS?

Onze onderhoudsmethode waarmee wij al meer dan 20 jaar werken, wordt dagelijks wereldwijd toegepast en staat garant voor een perfect resultaat.

Ons ervaren team van professionals is betrouwbaar, heeft veel ervaring en werkt snel en discreet. Zo doet zij het onderhoud van oa Theater Kunstmin in Dordrecht, Minerva Building in Amsterdam.

Voor advies of een afspraak, neem gerust contact met ons op.

BEL ONS:
078-6351600

Gegevens:

logo de vloer experts

Aventurijn 802
3316 LB Dordrecht

Tel.: 078 635 1600
info@devloerexperts.nl

BTW: NL864908106B01
KVK: 89199383